image
 |  58 11 Грудня 2019 | 23:11

Мокра – значить, хоче: зруйновано міф про жіноче збудження (18+)

Ми звикли думати, що у чоловіка збудження завжди проявляється у вигляді ерекції, а у жінки — зволожених геніталій. Але це лише частина правди, насправді жіночий організм влаштований значно складніше.

Генітальна відповідь — присутність або відсутність змазки у жінок — це рефлекс, автоматичний відгук на те, що в теорії може привезти до сексу. Тіло відгукується автоматично, але це зовсім не означає, що жінка збуджена.

Але як тоді зрозуміти, що жінка хоче сексу? За її словами, дихання, серцебиття... Підкажіть партнерові, що він не повинен орієнтуватися виключно на наявність або відсутність у жінки змазки, пише Cosmo.

Якщо жінка почувається збудженою, але при цьому абсолютно суха — це нормально, просто додайте трохи штучної змазки під час сексу, якщо відчуваєте, що власної не вистачає.

"Це зовсім не говорить про те, що ти "погана" або "нечуттєва", це лише особливість твого організму. То ж працює і у зворотний бік — ти завжди можеш сказати своєму партнерові "ні", в будь-який момент, навіть якщо ти дуже мокра", — пояснюють експерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти назвали хвороби, які можна «вилікувати» сексом

"Якщо твій партнер продовжує наполягати: "Я ж не дурень, у минулих дівчат такого не було.

З тобою щось не так", — жени такого геть. Твоя тілесна реакція — тільки твоя, і хоча частини тіла у нас однакові, працюють вони по‑різному", — підсумували фахівці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити