image
 |  185 11 Серпня 2024 | 19:51

Молодь з Любешівщини підкорила Говерлу (ФОТО)

Символічне сходження на Говерлу учасників літнього табору. Наприкінці липня 120 молодих людей із 30 громад Волині, Рівненщини та Одещини взяли участь у чотириденному літньому таборі Youth Council Jamboree в Карпатах, де напрацювали нові ідеї для розвитку молодіжних рад у своїх громадах.

Про це йдеться на сайті Любешівської селищної ради, - пише ВолиньUA.

Молодіжну раду Любешівщини в цій поїздці представляли Юлія Трохимук, Борис Фесик, Наталія Палайда та Яна Кушнерук. Всі вони успішно пройшли навчання в школі Молодіжних рад.

Цей табір є частиною проєкту «Активна молодь – сильна громада», який за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні реалізує громадська організація Центр Політичних Студій.

Під час табору молодь разом з експертами проаналізувала стан молодіжної ради своєї громади, дізналася про етапи планування її діяльності, напрацювала ключові напрямки її роботи з урахуванням ресурсів та критеріїв успіху, вивчала практичні механізми перезапуску молодіжної ради. Крім того, учасники обмінювалися досвідом, розвивали лідерські навички, дізнавалися секрети побудови стійкої команди та надихалися до активної й ефективної роботи молодіжних рад у громадах.

Наприкінці таборування молодь символічно зійшла на вершину Говерли. Спілкування в колі однодумців, підтримка експертів, обмін досвідом і враженнями стали органічною частиною проєкту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити