image
 |  4 10 Липня 2019 | 18:01

Молодий підприємець поділився секретами успішного бізнесу на Волині

Павло Давидюк з Тернополя зробив бізнес на Волині.

Своїми секретами успіху він поділився на сторінці спільноти Волинського обласного центру зайнятості.

«Як досягти успіху? Відповідь проста: потрібно не здаватися і йти вперед до своєї мети», – розповідає молодий і перспективний бізнесмен аграрій Павло Давидюк (Pavlo Davidyuk), який керує успішним господарством під назвою «Фелікс Агро».

Пан Павло навчався на факультеті аграрної економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету. В той час був 4 місяці на практиці в 🇩🇪Німеччині. Опісля – курси у німецькій сільськогосподарській школі. Тоді ж інвестори з Німеччини запропонували заснувати господарство на Волині, на що пан Павло погодився.

ТзОВ «Фелікс Агро» створили у 2006 році. Підприємство спеціалізується на вирощуванні сільськогосподарської продукції. Тут культивують: цукровий буряк, сою, ріпак, пшеницю, а також горох і гречка. «Починав з нуля, – розповідає Павло Давидюк. – Сою сіяли на свій страх і ризик, тому що тоді в Україні вона була мало відома. Результатом – задоволені. Тож вирішили не зупинятися на досягнутому і продовжив розвивати аграрну справу . На сьогодні господарство обробляє близько 2 700 га землі».

Читайте також: Десятки тисяч доларів та гривень: що знайшли під час обшуків у волинській податковій (ФОТО)

У своїй практиці підприємство застосовує різні сучасні технології. Для цього навіть придбали спеціальну техніку. Так, вже кілька років поспіль тут проводять аналіз ґрунтів. По тому, на основі хімічних аналізів, складають технологічні карти посіву та внесення добрив. Зараз господарство має сучасні комбайни,🚜 трактори, ґрунтообробну, посівну техніку, причіпні обприскувачі тощо. ТзОВ «Фелікс Агро» іде в ногу з часом, працівники їздять за кордон на семінари та стажування.

«Запорука успіху в бізнесі – це підтримка та опора сім’ї, – вважає пан Павло. – А «кістяк» господарства – це працівники, віддані своїй справі». На сьогодні їх 26. ТзОВ «Фелікс Агро» активно співпрацює з Ківерцівською районною філією Волинського обласного центру зайнятості. За допомогою служби зайнятості на підприємстві укомплектували низку вакансій. Ще один із перспективних напрямків співпраці – організація робіт тимчасового характеру. Тож молодий бізнесмен стверджує, що «не потрібно боятися бути успішним. Успішні люди – успішна країна»!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити