image
 |  9 8 Жовтня 2019 | 13:22

Молодій сім'ї, яка постраждала у моторошній ДТП неподалік Луцька, потрібна допомога

Волинянам, які травмувалися вчора в аварії біля села Забороль, терміново необхідна допомога.

Про це розповіла начальниця відділу сільської ради Тростянецької ОТГ Мар’яна Семенюк, - пише UA:Волинь.

З її слів, у результаті ДТП травмувалися жителі села Тростянець, молоде подружжя Потарась та їх малолітня дочка. Авто згоріло вщент. Родину врятували, нині Марія та Віталій знаходяться в реанімаційному відділенні Луцької міської лікарні. Родичі шукають ще 4 донорів для переливання крові, оскільки жінка втратила багато крові. 

Читайте також: У поліції прокоментували моторошну ДТП неподалік Луцька (ФОТО)

"Громадо!!! 

Сьогодні 7 жовтня вранці трапилася жахлива ДТП, в якій постраждали жителі села Тростянець, а саме подружжя Потарась Віталій, Потарась Марія та їх дочка Єва.

Авто згоріло вщент. Завдяки небайдужим людям їх врятували з палаючого авто, проте подружжя зазнали значних травм. Марія та Віталій знаходяться в реанімаційному відділенні та потребують операційного втручання! Родичі шукають ще 4 донорів для переливання крові, оскільки Марія втратила багато крові.

Просимо будь якої підтримки з боку не байдужих: молитви, фінансової допомоги чи здачі донорської крові.

Номер картки вітчима:

5168 7573 6576 3061 Захаров Юрій

Для здачі крові, підійти в станцію переливання крові та вказати, що кров для Потарась Марії, яка знаходиться в 2 міській лікарні", - йдеться у повідомленні Тростянецької громади у facebook.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити