image
 |  0 1 Вересня 2021 | 12:15

Моменти переможного кубкового протистояння «Волині» проти «Карпат» (ФОТО)

ФК «Волинь» здобуває перемогу над Львівськими «Карпатами» з рахунком 2:3.

У звітному поєдинку тренерський штаб «Волині» прогнозовано зробив декілька кадрових змін, однак у грі був досить рівний початок, який першим дійсно серйозним моментом «розбудили» саме підопічні Альберта Шахова – спочатку удар Дмитра Янчука з гострої позиції заблокували захисники, а потім Владислав Мороз пострілом здалеку ледь не виконав шедевр – м’яч після його гармати лише трохи розминувся з дев’яткою воріт господарів!

Гості зуміли в середині тайму відповісти моментом Володимира Заставного, який пробив після хитрого розіграшу кутового повз ворота, а потім – дуже сильним тиском наприкінці тайму, коли одразу декілька разів серйозно загрожували воротам Арсенія Коркодима з флангів, однак не зуміли нічого вдіяти проти самовідданої гри «Хрестоносців» у захисті!

У другому таймі ж своє слово сказали гравці «Волині». Особливо – Максим Сасовський, який спочатку після флангового навісу не влучив у ворота з близької дистанції, однак на 56-й хвилині своїм опонентам не залишив ніяких шансів, замкнувши подачу Олександра Чернова з кутового – 0:1! «Карпати» відповіли моментами екс-бомбардира нашої команди Дениса Кожанова та Ігора Богача – однак їх удари виявилися трохи неточними. Активність у середині тайму була і від гравців «Волині» – Олександр Климець, Артур Рябов та Максим Войтіховський не використали свої можливості фактично закрити гру. А під кінець основного часу себе на повну проявили вболівальники на трибунах стадіону «Україна», які наслали димову завісу над принциповим матчем. Шкода лише, що на початку цього димового шоу підопічні Андрія Тлумака заробили право на пенальті, який після паузи в грі уже в компенсований арбітром час реалізував Кожанов, який перевів гру до овертайму – 1:1…

Господарі досить агресивно почали додатковий час, і навіть ледь забили (принаймні, так здалося з-за воріт і від шумового штурму місцевої публіки!), щоправда, при цьому спочатку порушили правила проти нашого голкіпера Арсенія Коркодима. А от відповідь волинян була безжальною – Андрій Ляшенко, який вийшов на заміну, отримавши передачу від Владислава Кузнєчикова, з правого флангу змістився до центру, увійшов у штрафний майданчик і без шансів для воротаря пробив з лівої точнісінько у дальній кут – 1:2! А на початку другого овертайму «Хрестоносці» шокували господарів – здавалося б, безпечний штрафний удар майже з центра поля Кузнєчиков, який помітив вихід воротаря, у гарнющому стилі закинув йому за комірець – 1:3!!! Порвавши гольові хіт-паради, волиняни все ж пропустили у відповідь від Дениса Галенкова, який організував нервову кінцівку гри – 2:3. Утім, найкращий момент до фінального свистка втратив наш Валерій Сад, під удар якого відчайдушно кинувся голкіпер «Карпат». А сам бажаний свисток судді зафіксував історичну першу перемогу «Волині» над львів’янами у Кубку України!!!

І знову розсипаємося у вдячностях цим хлопцям, які не припиняють цього сезону дивувати своїми успіхами!!! Однак при цьому готуємося до наступного матчу чемпіонату України – уже 6 вересня на виїзді «Волинь» зіграє проти столичної «Оболоні».

Про це інформує пресслужба ФК «Волині» .

         

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити