image
 |  5 2 Квітня 2020 | 17:11

МОН спростувало фейк про продовження карантину

В інтернеті поширили інформацію від Міністерства освіти і науки України про нібито продовження загальнонаціонального карантину до 15 травня та скасування зовнішнього незалежного оцінювання.

Відомство спростовує поширене повідомлення, повідомляє пресслужба МОН.

Зараз цей фейк активно поширюють у батьківських та вчительських групах з посиланням на Facebook-сторінку Міносвіти. Ця інформація не є правдивою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький аеропорт хочуть зробити приватним якнайшвидше

"2 квітня уряд визначив, що карантин триватиме до 24 квітня 2020 року. Ця дата наразі залишається незмінною. Якщо уряд ухвалить рішення про продовження карантину, Міністерство освіти і науки повідомить про це на офіційних ресурсах, а також надішле відповідні листи місцевим управлінням освіти", — наголосили у відомстві.

У 2020 році вступ до вишів відбуватиметься за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Тож відміна ЗНО є неприпустимою.

Від ранку 2 квітня вчителі надсилають батькам фейкову інформацію. Вони пересилають скріншот з нібито постом Міносвіти про продовження карантину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити