image
 |  18 1 Червня 2018 | 17:44

Монета, знайдена в Мексиці, шокувала вчених: Третій Рейх існує у 2039 році? (ВІДЕО, ФОТО)

Мексиканський робітник знайшов дивну монету з орлом, свастикою і датою «2039».
Про це 01 червня 2018 року повідомляє сайт «global-analityk.com».
[embed]https://youtu.be/pyrTQ8sA88U[/embed]
Уже протягом довгого часу альтернативні світи є складовою фантастичних творів. При цьому багато людей цікавляться, яким може бути їхнє життя у паралельній всесвіті або чи існує альтернативна версія їхньої особистості в іншому вимірі. Вчені також десятки років вивчають потенціал альтернативної реальності і навіть розробили декілька теорій. Якщо хоч якісь з них правильні, то можна стверджувати, що існує ще один всесвіт, який відрізняється від нашого.
У даному контексті однією з найпопулярніших є теорія струн. Згідно з нею, ми живемо в мультивсесвіті з дев’яти вимірів, з яких можемо бачити лише три виміри. Оскільки ми існуємо лише в трьох вимірах, то наш всесвіт виглядає рівним, як аркуш паперу. Альтернативні версії нашого світу можуть бути зовсім іншими. Проте мова йде лише про теорію, а якщо буде знайдено докази наявності паралельних світів?
Робітник з Мексики Дієго Авілес випадково знайшов таємничу монету. Авілес пояснює, що його увагу перш за все привернула дата рейхсмарки — 2039 рік. На ній був символ НСДРП — орел та свастика, а також напис іспанською мовою, а саме Nueva Alemania («Нова Німеччина»).
У Мексиці є штат, що називається Нуева-Алеманія, який розташований в муніципалітеті Ла Конкордія, але достеменно відомо, що туди ніколи не поставлялася ніяка німецька валюта. На зворотному боці монети зображено залізний хрест і фразу («Alle in Einer Nation») («усі однієї нації») — цей девіз ідеально пасував би домінуючій у світі країні.
Оскільки новий відеоролик став вірусним в Інтернеті, багато прихильників конспірологічних теорій стверджують, що ця монета походить з «альтернативного майбутнього», де націонал-соціалісти завоювали світ, а також розвили технології подорожей в часі. Під час однієї з таких мандрівок у нашу реальність хтось загубив цю монету. Інші стверджують, що знахідка свідчить про те, що Німеччина стане ключовою країною після майбутньої Третьої світової війни, яка розгортається в Сирії.
Проте не можна точно встановити, чи написано на монеті «2039», принаймні за тими зображеннями, що є. Цифру «39» видно чітко, але це може бути 1939 рік. Оскільки монета була надіслана в університет для дослідження, можливо, оприлюднення його результатів прояснить дату. Якщо припустити, що монета була виготовлена у 1939 році в Німеччині, то як слід розуміти напис іспанською мовою «Нова Німеччина»? Адже Мексика ніколи не була союзником Третього рейху. Одним із пояснень може бути те, що її можна розглядати як пам’ятну монету, але Мексика ніколи не вступала з Німеччиною у будь-які союзи і навіть оголосила війну Третьому рейху в 1942 році. Крім того, немає ніякої відомої монети тих часів, яка б мала напис «Alle in Einer Nation». Отже це, безумовно, дуже дивна монета, навіть якщо вона не походить з майбутнього або з паралельного всесвіту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити