image
 |  4 16 Листопада 2022 | 18:43

На Волині московський піп продовжує судитися за хату громади ПЦУ

Суд про виселення сім'ї московського священника Петра Іваничка із будинку, який належить релігійній громаді Архістратига Михаїла ПЦУ міста Рожище, продовжиться у Луцьку.

Справа призначена до розгляду на 10:00 24 листопада у Луцькому міськрайонному суді. Це видно зі списку справ до розгляду на цю дату, передає Район.Рожище.

Позивач у справі – релігійна організація «Релігійна громада Архістратига Михаїла Православної Церкви України міста Рожище Луцького району Волинської області».

Відповідачі: священник УПЦ МП Петро Іваничко, його дружина Ірина Іваничко та син Олександр Іваничко.

Суть позову – усунення перешкод у праві користування нерухомим майном шляхом виселення.

Справу розглядатиме суддя Андрій Олексюк.

До слова, судові засідання за цією справою збиралися у Рожищі уже кілька разів, проте безрезультатно. Судді Рожищенського районного суду один за одним отримували відвід за власною заявою або ж когось зі сторін.

Активісти з міста Рожище неодноразово зверталися до сім'ї Іваничків із проханням покинути будинок, який їм не належить, демонструючи відповідні документи. На це Петро Іваничко каже, що чекає відповідного рішення суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній настоятель волинського храму МП, визнав, що в Києво-Печерській лаврі молилися за росію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити