image
 |  4 29 Січня 2019 | 19:46

Москву не можна просити – на неї треба тиснути, – Руслан Кошулинський

29 січня 2019 року кандидат від об’єднаних сил націоналістів, віце-спікер парламенту VII скликання, керівник Секретаріяту ВО «Свобода» Руслан Кошулинський взяв участь в урочистих заходах, присвячених річниці бою під Крутами на Чернігівщині.

Про це інформують у прес-службі ВО «Свобода».

«Рівно 101 рік тому на Чернігівщині біля залізничної станції Крути чотири сотні мужніх молодих українців дали бій чотиритисячній московсько-большевицькій армії. Тоді наступ московитів на Київ було затримано. Українська делегація змогла взяти участь у підписанні Берестейського мирного договору й домогтися визнання УНР на міжнародному рівні.

Тогочасні українські керманичі відкинули створення регулярної армії, наївно сподіваючись отримати від Московії «дозвіл» на українську державність. Як наслідок, Україна втрапила у совєцьке ярмо», – заявив Руслан Кошулинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прагне змінити країну кандидат у Президенти від націоналістів Руслан Кошулинський?

«Нині історія, на жаль, повторюється. Програючи московитам кількісно й збройно, «еліта» на чолі України повторює помилку – сліпо сподівається на милість ворога, гендлює, танцює і домовляється з ним. А в цей час українці продовжують гинути.

Вистачить. Москву не можна просити – на неї треба тиснути: військово, дипломатично, економічно й ідеологічно. Москва приречена на поразку в цій своїй останній війні. Наше ж завдання – максимально її пришвидшити», – додав Руслан Кошулинський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити