image
 |  0 20 Січня 2020 | 12:06

Моторошна ДТП на Волині: двоє загиблих, автівка розбита вщент (ФОТО)

Сьогодні під ранок на автодорозі в райцентрі Любомль водій автомобіля «Аudi», ймовірно не впорався з керуванням, та в’їхав у бетонний стовп. Внаслідок автопригоди двоє пасажирів легковика загинуло на місці події, водія госпіталізували. На місці працює слідчо-оперативна група.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

До чергової частини Любомльського відділу поліції по 4 годині надійшло повідомлення про те, що на в’їзді до райцентру Любомль сталася автопригода. Попередньо, поліцейські з’ясували, що за кермом транспортного засобу перебував 22-річний житель райцентру Любомль. Внаслідок ДТП двоє пасажирів транспортного засобу 20-ти та 22-х років загинули на місці пригоди. Вони жителі Любомля. Водія госпіталізували до райлікарні.

Читайте також: У Луцьку патрульні чергували біля гімназії: спіймали порушників (ФОТО)

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, слідчі поліції області відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити