image
 |  2 24 Вересня 2019 | 15:54

Моторошна ДТП на Житомирщині: водій з Волині розповів деталі

На трасі Київ-Чоп в автобус врізалася вантажівка: 9 людей загинули, 11 зазнали травм. За кермом бензовоза був волинянин. 55-річний водій вантажівки, розповів, чому допустив зіткнення з автобусом.

Про це пише gazeta.uа.

Водій бензовозу 55-річний Анатолій Грановський, який протаранив туристичний автобус під Житомиром, теж травмувався. Чоловік перебуває в лікарні під охороною.

Нагадаємо, у Новоград-Волинському районі водій цистерни, прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремча", що стояв на узбіччі дороги. Внаслідок аварії 9 людей загинули, ще 11 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Аварія сталася за одну секунду, розповідає. Уникнути зіткнення не було можливості. Про те, що сталося - шкодує і кається.

"Дуже шкода. Не хотів такого горя. На стількох життях в мить хрест поставлено. Зіткнення не міг уникнути, бо мене саме машина обганяла. Все сталося за одну секунду. Все б віддав, аби люди були живі", - каже чоловік.

Про нього відомо, що він із Волині. За кермом авто має 37 років стажу. Від більшої кількості жертв врятувало те, що їхав порожній – без бензину.

Читайте також: ДТП у Луцьку: «не поділили» дорогу вантажівка та «швидка» (ФОТО)

Найближчим часом чоловікові мають обрати запобіжний захід.

Смертельна аварія на Житомирщині сталася ввечері 22 вересня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити