image
 |  0 15 Жовтня 2019 | 08:44

Моторошна ДТП з «швидкою»: загинули двоє людей

У неділю ввечері, 13 вересня, в Києві на перехресті бульвару Перова і проспекту Ватутіна сталася ДТП за участю карети швидкої допомоги: двоє людей загинули, шестеро постраждали.

Про це повідомляє УНІАН.

Як повідомляє портал dtp.kiev.ua, серед постраждалих — троє дітей. Читайте також У центрі Києва легковик протаранив "швидку" на перехресті (відео) «Попередньо, дівчина з двома дітьми на Пежо рухалася по вул. Ватутіна прямо до Троєщини на зелене світло.

Швидка з хворою дитиною рухалася на червоне світло з Маяковського на Перова, швидка протаранила Пежо в лівий борт і перекинулася. Водій швидкої сильно вдарився головою в праву стійку і загинув на місці. Ще двоє лікарів швидкої в критичному стані були госпіталізовані, дитина в стані середньої тяжкості», — йдеться в повідомленні на сторінці порталу в Facebook.

Крім того, постраждали також дівчина з Пежо і двоє її дітей. «Всі троє були також терміново госпіталізовані», — зазначено в повідомленні. Пізніше з'явилося повідомлення, що помер фельдшер швидкої допомоги. За словами свідків, водій швидкої включив сирену за кілька секунд до удару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві авто протаранило карету «швидкої»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити