image
 |  2 18 Жовтня 2020 | 21:15

Моторошна знахідка. На Запоріжжі собака приніс людську ногу

На Запоріжжі підліток виявив чоловіче тіло посеред лісу – собака відрив частину ноги та приніс хлопчикові.

Про подробиці моторошної події розповідає видання «Changeua».

Повідомляється, що інцидент стався в одному з сіл Запорізької області. 13-річний Богдан гуляв зі своїм псом за селом, як раптом пес утік в ліс і довго не повертався. Хлопець пішов за вихованцем в нетрі та побачив, як той витягує з землі людську ногу. Незабаром хлопчик знайшов і саме тіло загиблого.

Підліток спочатку розповів про подію батькам, після чого ті викликали поліцію. Правоохоронці з’ясували, що загиблим виявився син місцевої жительки, яка його і вбила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Укрзалізниця» закриє продаж квитків у Тернополі, Івано-Франківську та Хмельницькому

Односельці обімліли від новини про те, що їх сусіда знайшли мертвим у лісі, адже він вже понад два місяці вважався зниклим безвісти. Жителі розповіли, що ідеальним він не був – розпивав алкоголь, вживав наркотики й сильно вирував вдома.

Правоохоронці не стали затримувати матір загиблого, а спілкуватися з журналістами вона відмовилася. Як пізніше підозрювана зізналася слідчим – вона задушила сина шарфом, а після вивезла на візку тіло в лісосмугу, закидавши землею і шифером.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити