image
 |  5 9 Грудня 2019 | 23:01

«Може, тойво?»: як українцям допомагають запитувати про секс

Так, про секс можна говорити серйозно, можна жартома, можна схвильовано, але головне — говорити.

Програма розвитку ООН проводить в Україні кампанію, присвячену сексу "Дій за згоди! Запитай!".

"Як отримати згоду на секс? Звісно, просто поставити питання! - кажуть автори проекту, — Але коли це стосується такої делікатної теми, як секс, це може бути не так вже й просто". Про це пише ВВС.

Для того, щоб полегшити українцям спілкування на тему сексу, ПРО ООН запустила сайт zapytay.com.ua, де є сто варіантів того, як можна запитати про секс.

Серед них є серйозні й не дуже: "Попестимо твій ноутбук моєю флешкою сьогодні?", "Помурчимо цієї ночі?", "Зайдеш до мене на каву... без кави?", "Можна любити тебе цієї ночі?", "Згубимо себе цієї ночі?", "Поснідаємо голими?", "Може, тойво?", "Як ти дивишся на те, щоб зайнятися сьогодні сексом?". 

"Пересвідчитись у партнера, чи ти ні до чого її або його не примушуєш, насправді, так просто. Ось тільки один із сотні варіантів, як можна переконатись, що твій він або вона хоче сексу з тобою. Просто поставити питання: "Можна я буду любити тебе цієї ночі?", - радять в ООН.

Автори проекту закликають обирати свій варіант, питати й переконатися, що вас зрозуміли правильно.

"Так, про секс можна говорити серйозно, можна жартома, можна схвильовано, але головне — говорити. І ставити питання! Адже тільки так можна отримати згоду. Просто запитай!", - кажуть організатори проєкту і запрошують поговорити про секс на зустрічі ООН "Запитай", яка пройде 11 грудня на стадіоні "Олімпійський". 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити