image
 |  0 18 Вересня 2019 | 14:41

Можна ще провести всеукраїнський конкурс на ремонт ями у Луцьку, - член виконкому

Якщо управління містобудування та архітектури Луцької міськради оголошує конкурс загальноукраїнського масштабу щодо ремонту звичайного скверу, то може пора оголошувати конкурс на ремонт ями.

Про це заявив член виконавчого комітету Луцької міськради Ігор Алексеєв, коментуючи проєкт рішення «Про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування скверу на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського в місті Луцьку».

Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз розповів про необхідність проведення всеукраїнського архітектурного конкурсу щодо облаштування скверу на розі вулиць Стрілецька та проспекту президента Грушевського. Це викликало дискусії у членів виконкому.

«Чим диктується проведення всеукраїнського конкурсу для скверу. Це звичайний сквер, невже немає ніяких ідей у нас в місті? Я не розумію, в чому тут конфлікт інтересів? Що управління містобудування немає ніяких ідей чи не хоче пропонувати свої проєкти?» - обурювався Ігор Алексеєв.

Його підтримав член виконкому Ігор Муковоз: «Відділ містобудування та архітектури просто не хоче робити свою роботу, прикриваючи це конфліктом інтересів. Давайте тоді проведемо всесвітній конкурс на облаштування звичайного скверу у Луцьку».

Читайте також: У центрі Луцька художники безкоштовно створюють унікальний мурал

Натомість виконувач обов’язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт заявив, що конкурс потрібний, бо можна буде обрати кращу ідею.

«То може давайте оголосимо про всеукраїнський конкурс на ремонт ями у Луцьку? Якщо ми не можемо навіть визначитися з ремонтом скверу», - запитав Ігор Алексеєв у Григорія Пустовіта.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити