image
 |  0 27 Березня 2018 | 11:38

Муніципали штрафуватимуть лучан за розведення багать

Муніципали попереджають, що штрафуватимуть лучан за розпалювання багать.
Про це повідомили у Департаменті муніципальної варти Луцької міськради.
Як стверджують муніципали, щойно зійшов сніг, як лучани почали наводити лад на своїх присадибних ділянках та прибудинкових територіях.
«Хазяйнують» вони майстерно: ріжуть гілля дерев та кущів. Одні складають їх на купи та сподіваються, що приберуть комунальники, інші – не знаходять кращого випадку, як розвести багаття та все
спалити. Такі випадки вже неодноразово фіксували інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, інспектуючи вулиці обласного центру Волині. З порушниками вони проводять профілактичні бесіди про шкідливість та заборону спалювання гілля, після чого складають адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП», - зазначають у повідомленні департаменту.

Департамент муніципальної варти Луцька також звертається до мешканців міста з проханням не розводити багаття, адже в іншому випадку їх каратимуть штрафом у розмірі 340-1360 грн для фізичних осіб та 850-1700 грн для суб’єктів підприємницької діяльності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити