image
 |  5 18 Грудня 2020 | 15:11

Муніципал пів року шантажує салон краси у Луцьку?

Інспектор муніципальної варти Луцької міської ради в час кризи шантажує салон краси.

Про це повідомили в редакцію «ВолиньUA» свідки подій.

Так, 16 грудня інспектор муніципальної варти відділу контрою за благоустроєм та санітарним станом міста Денис Теберт перешкоджав діяльності підприємцю, мова йде про салон краси в районі залізничного вокзалу.

Виявляється, інспектор протягом пів року шантажує підприємця, щоразу знаходить нові зауваження і погрожує складанням адмінпротоколу.

Свідки подій розповіли, що точкою кипіння став останній скандальний випадок, який трапився на цьому тижні, коли інспектор Денис Теберт прийшов з невідомою особою, яка не представилась з притензією, що не встановлений смітник, згодом, що не вставлені трапи на сходи, щоразу нові зауваження, які інспектор вимагав від підприємця усунути.

Очевидці коментують, що інспектор вів себе доволі нахабно, підвищував голос, погрожував та посилався на Закони, які сам не зумів пояснити.

Врешті-решт працівник департаменту муніципальної варти вимагав від підприємця документи, що засвідчують особу, яких при собі не мала підприємиця, але це не збентежило інспектора, він повідомив, що буде чекати на документи, а якщо вони знаходяться вдома, то ладний їхати до її домівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали забули про демонтаж «грибків» на вулиці Лесі Українки

Так, зі слів працівника салону краси, інспектор чекав на документи орієнтовно з 16 до 20 години. Всі ці моменти будоражили клієнтів закладу.

Як повідомили у Департаменті муніципальної варти, інспекторами вживаються заходи щодо убезпечення входу в приміщення у зимовий період часу. На даний час, підприємець вже виконав всі вимоги відповідно до правил благоустрою. 

Матеріал за розповіддю заявників та читачів ВолиньUA.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити