image
 |  0 5 Вересня 2022 | 09:54

Муніципали масово штрафують водіїв на Луцькому авторинку (ФОТО)

Інспекторами з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради спільно з Управлінням патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції, продовжується проведення роботи по притягненню до адміністративної відповідальності водіїв транспортних засобів, які порушують правила дорожнього руху на вулицях Єршова, Карбишева та Індустріальній.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Значна частина власників автівок, які приїжджають на Луцький авторинок паркуються за його межами, порушують при цьому ряд вимог Правил дорожнього руху, зокрема зупиняються на перехресті, виїздах з прилеглої території, пішохідних переходах та в зоні дії дорожнього знаку «Зупинку заборонено».

Таке паркування спричиняє затори, ускладнює рух тролейбусів та іншого громадського транспорту, створює незручності пішоходам та мешканцям, які проживають поруч.

Лише, за вчора (1 вересня) інспекторами з паркування було винесено 162 Повідомлення, а в подальшому Постанови про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити