image
 |  304 21 Листопада 2023 | 08:28

Муніципали нагадали, де на території Луцької громади встановлені прилади автофіксації

Відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради, на департамент муніципальної варти покладено функції замовника робіт щодо встановлення та монтування технічних засобів (приладів контролю) фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Луцької міської територіальної громади.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Однією з основних причин скоєння дорожньо-транспортних пригод є порушення швидкісного режиму.

Система фіксації адміністративних правопорушень здійснюється комплексами автоматичної фіксації - стаціонарними технічними засобами (приладами контролю) у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі, які фіксують перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів.

Такі прилади розміщуються в аварійно небезпечних місцях (ділянках) та/або місцях (ділянках) концентрації дорожньо-транспортних пригод. На ділянках доріг де дані прилади встановленні, кількість дорожньо-транспортних пригод значно знижується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у центрі селища молодь розважалася під російську музику (ВІДЕО)

На сьогодні на території Луцької міської територіальної громади встановлено п’ять приладів контролю, за такими локаціями:

📍місто Луцьк, вулиця Конякіна, 17;

📍місто Луцьк, вулиця Карпенка-Карого;

📍місто Луцьк, вулиця Ковельська, 144 та 147;

📍село Забороль на 82 км+575 автодороги Н-22.

Відповідно встановлення додаткових технічних засобів (приладів контролю), забезпечуватимуть в автоматичному режимі фотозйомку або відеозапис подій, що містять ознаки адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, підвищать безпеку учасників дорожнього руху та зменшать кількість місць ДТП на території Луцької міської територіальної громади. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити