image
 |  0 12 Лютого 2019 | 15:22

Муніципали навели порядок з вивозом сміття у приватному секторі

Наразі питання вивозу сміття у приватному секторі Луцька загалом вдалося вирішити.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міськраді повідомила начальник Департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська.

Юлія Сиротинська розповіла, що муніципали довгий період боролися з викиданням сміття на узбіччя вулиць у секторі приватної забудови. Але зараз вжиті заходи принесли результат.

"Ми змогли врегулювати вивіз сміття на вулицях Ковельська, Львівська, Баранова, Володимирська. А з лютого ми розпочали інформування мешканців про графік вивозу сміття і як можна придбати контейнери. За цей час видали 146 приписів і 126 виконано. Вулиця Ковельська повністю забезпечена індивідуальними контейнерами. Ми контролюємо, щоб з сіл не підкидали сміття у Луцьк. Але ситуація у селах теж покращилася».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани нарікають на ігнорування скарг щодо безпритульних собак у місті

Також Юлія Сиротинська звернула увагу на те, що керівники ЖЕКів мають повідомляти про факти вивозу авто на полігон твердих побутових відходів. Але зараз лише ЖЕК №3 інформує про вивіз сміття.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити