image
 |  7 16 Квітня 2023 | 19:48

Муніципали склали протокол на ще одне відділення пошти у Луцьку

Вже вкотре у стрічці департаменту муніципальної варти з’являється інформація про неналежне утримання об’єкту благоустрою Новою поштою, зокрема неналежне утримання сходів. Цього разу мова йде про відділення № 22, що на вулиці Кравчука, 17 у місті Луцьку.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Нещодавно керівництво мережі оператора №1 експрес-доставки, як себе позиціонує Нова пошта, дуже оперативно відреагувало на ситуація, що склалася із відділенням № 13, що на проспекті Волі та відремонтували сходи. І ось тепер знову схожа ситуація – частково зруйновані сходи, по яких цілими днями курсують сотні клієнтів поштового сервісу.

Здавалось би, навчені попереднім гірким досвідом, керівники відділень Нової поти мали б обстежити ввірені їм приміщення на предмет схожих порушень. Але ні, знову на керуючого, тепер уже відділенням № 22 Нової пошти, інспектором департаменту муніципальної варти було складено адміністративний протокол за недотримання п.п. 2.5.2.2 Правил благоустрою міста Луцька. Сподіваємося, порушення буде усунуте ще до розгляду цього протоколу адміністративною комісією при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку з 13 квітня дорожчає вартість ритуальних послуг

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити