image
 |  2 12 Липня 2020 | 22:34

Муніципали спіймали «на гарячому» лучан, що складували сміття у неналежних місцях

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради спіймали "на гарячому" громадян, що складували сміття у невідведених для цього місцях, викидали в контейнери для побутових відходів будівельні відходи, здійснювали змішування відходів (побутових, промислових, ремонтних, великогабаритних).

Як зазначають у муніципальній варті Луцька, усе це є порушенням Правил благоустрою міста Луцька. Викид великогбаратних, ремонтих та будівельних відходів спричиняє поломку сміттєзбиральної техніки, порушує законодавство про поводження з відходами.

"Повідомляємо, що великогабаритне, ремонтне та будівельне сміття повинно бути вивезене власниками самостійно, або із залученням відповідної техніки, у спеціально відведені для цього сміттєзвалища. Також було встановлено, що вказане порушення було вчинено особами, які немали відношення до вказаної вулиці, а проживають у приміських населених пунктах.

Інспекторами на порушників були складені протоколи про адміністративні правопорушення за порушення ст. 152 КУпАП. Штраф за вказане порушення від 340-1360 грн", - інформують луцькі муніципали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора луцької «Електротермометрії» оштрафували за керування квадроциклом напідпитку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити