image
 |  4 14 Жовтня 2022 | 17:23

Муніципали у Володимирі оштрафували любителів паркуватися на газонах

У Володимирі працівники муніципальної варти оштрафували любителів паркуватися на газонах.

Про йдеться на сторінці варти у фейсбуці.

«У сучасному місті, де кількість автомобілів стрімко зростає, проблему дефіциту паркомісць відчувають не тільки власники «залізних коней», а й інші мешканці населених пунктів. Авто на газоні, клумбі чи посеред тротуару – звична картина для багатьох мешканців. Адже деякі водії не бажають поступатися власним комфортом, попри незручності, які створюють пішоходам та іншим автомобілістам. Кожен з нас наділений певними правами і обов’язками, то ж слід їх дотримуватися, адже залишитися осторонь цієї проблеми – не вихід. Слід лише дотримуватися елементарних правил і не завдавати шкоди природі. Внесок у сфері збереження об’єктів благоустрою залежить від кожного з нас.

Ось такі порушення були виявлені інспекторами муніципальної варти м.Володимир у місті. Водії транспортних засобів вирішили зробити на газонах стоянку для своїх авто, запаркувавши їх на зеленій зоні», - йдеться у повідомленні.

На всіх порушників було згенеровано повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування. Тепер автовласникам доведеться сплатити штрафи у сумі від 340 до 680 грн, відповідно до ч. 1 та 3 ст. 122 КУпАП.

Муніципали просять кожного власника транспортного засобу на колесах: дотримуватися вимог законодавства, не ставити та не паркувати свої автомобілі на зелених газонах, використовувати для стоянки лише місця з твердим покриттям та пам’ятати про можливість нанесення матеріальної шкоди внаслідок неправомірних діянь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі роми грали музику, а муниціпали їх попередили

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити