image
 |  0 6 Жовтня 2022 | 18:43

Муніципали видали припис луцькому забудовнику, який розвозить бруд (ФОТО)

Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти оперативно відредаговано на звернення, що надійшло на телефон гарячої лінії «Група швидкого реагування». В ході реагування на звернення інспектором було виявлено вивіз бруду із будівельного майданчика ЖК «DreamTown» по вул. Привокзальна, 14.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

На відповідальну особу ЖК «DreamTown» складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька та ст. 152 КУпАП, а також видано припис з умовою усунути порушення шляхом здійснення очищення території від бруду.

Нагадуємо, що згідно п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька будівельні організації зобов'язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари, виїзди з будівельних майданчиків з твердим покриттям. Організовувати очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту терміново його прибирати.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити