image
 |  418 10 Січня 2024 | 10:53

Муніципали встановили камери біля сміттєвих контейнерів (ФОТО)

З метою запобіганню порушень, а саме: підкидання сміття до контейнерного майданчика для збору твердих побутових відходів по вулиці Дубнівській, департаментом муніципальної варти встановлено камеру відеонагляду.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Адже, через такі протиправні дії мешканців, що часто є жителями інших громад та викидають сміття з своїх автомобілів у нашому місті, біля контейнерів для збору ТПВ утворюються сміттєзвалища. Крім того, недобросовісні громадяни намагались використати контейнери не за призначенням, та викинути в них зілля, будівельні матеріали й інші непобутові відходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чутки не підтвердилися: футболіст-зрадник з Луцька живе і працює в росії

Тому, тепер усіх порушників фіксуватиме камера відеоспостереження і відповідно інспектори департаменту будить складати протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП та п.п.2.5.5.1.1, п.п.2.5.5.1.4 Правил благоустрою міста Луцька. Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити