image
 |  4 28 Вересня 2020 | 19:26

Муніципали змусили лучанина голими руками збирати сміття біля контейнерів (ФОТО)

Ще одного порушника, котрий просто викинув сміття на землю, а не в контейнери для збору твердих побутових відходів по вул. Львівська,61А, виявили інспектори ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, які патрулювали на даному участку сьогодні 27.09.2020 року.

Про це пишуть луцькі муніципали.

Такі дії прямо заборонені п.п. 2.5.5.1.4. «Правил благоустрою міста Луцька» та тягнуть за собою накладення штрафу від 340.00 до 1360.00 грн.

Після профілактичної бесіди з порушником, інспектор склав на останнього протокол за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того порушника зобов'язали таки підняти своє сміття і викинути в контейнер.

 Матеріали передані до адміністративної комісії при виконавчому комітеті за місцем проживання порушника, яка і вирішить міру покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затоплені підвали та приміщення: у Горохові влада ігнорує аварійну ситуацію

Довідково: п.п. 2.5.5.1.4. «Правил благоустрою міста Луцька» (на об’єктах благоустрою міста забороняється використовувати не за призначенням контейнери для збору твердих побутових відходів).

Постає питання: чому не у смітник?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити