image
 |  2 29 Грудня 2021 | 23:01

Муніципали знесли сараї у Луцьку: мешканці бідкаються

Мунвартівці продовжують зносити незаконні споруди на території Луцької громади. З ними борються вже п’ятий рік. Цього разу демонтували аварійні сараї на вулиці Дубнівській.

Вони, кажуть муніципали, не тільки занедбані та аварійні, а й незаконні. Місцеві з таким не згідні і вважають, що споруди нікому не заважали. У старих сараях – різний мотлох, старі вікна, двері, побутові речі і дрова. Хтось забирає їх на тверде паливо, хтось вибирає залізо, аби здати на металолом. За хвилини до демонтажу, кажуть, рятують те, що є.

Поруч із занедбаними сараями – трошки вільного місця, яке нагадує дитмайданчик. Територію приберуть та облагородять. Усі речі, які люди не забрали, або власників яких не знайшлося, – вивезуть на штрафмайданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На земельній ділянці, якою користується волинський депутат, збудують АЗС

Хоча, за процедурою, власників шукають та просять демонтувати усе самим. Порозуміння знаходять не з усіма.

За словами мунвартівців, за шість років роботи, незаконних споруд у місті поменшало. Втім, працювати ще є над чим. Лучанам наголошують: якщо будете бачити аварійні та неохайні споруди чи огорожі – звертайтеся у департамент мунварти.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити