image
 |  0 27 Червня 2019 | 18:29

Музика звучить до 3 години ночі: лучани скаржаться на сусідство із закладом

У Луцьку на вулиці Євгена Коновальця заклад "Family" порушує режим роботи.

Про це пише Роман Яринюк на сайті Відкрите місто.

"Закладом Family кафе (колишнє кафе Космос) було порушено режим роботи і відповідно спокій громадян. Так, 25.06.2019 р. в даному закладі гучна музика звучала орієнтовно до 3-4 години ночі. Оскільки заклад знаходиться в житловому будинку, музика в нічний час унеможливлює спокій і сон мешканців. Я мешкаю на 4 поверсі і сон був неможливим. Про мешканців 2 і 3 поверхів немає що говорити, це взагалі жах. Конструкція будинку така, що навіть не гучну музику в закладі добре чути мешканцям, вже не говорячи про гучну. Святкування випускного вечора в закладі, що відбувалося цього вечора і ночі не може бути виправданням зіпсованій ночі мешканців будинку. Адже в будинку проживають люди, котрим вранці йти на роботу, літні люди та інші мешканці, для яких важливий спокій в нічний час. А адміністрація закладу має враховувати права мешканців будинку, в якому знаходиться заклад, на спокій і відпочинок, а не ставити власне бажання заробити та бажання купки колишніх школярів(умисно не називаю випускниками, адже відсутність поваги до інших людей та їхніх прав свідчить про неготовність до дорослого життя) вище мешканців будинку та їх права на відпочинок.

Читайте також: Як луцькі муніципали п'яних чоловіків проганяли з лавок о 5 ранку (ФОТО)

Окрім того, закладу встановлено режим роботи до 23-00. І цей режим було порушено, що є неприпустимим. Враховуючи вищевикладене, прошу вжити заходів щодо недопущення повторення подібного. Принаймні, провести відповідну бесіду з адміністрацією даного закладу", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити