image
 |  4 24 Червня 2019 | 16:24

На 19 окрузі двоє кандидатів у нардепи - вихідці з одного «політичного гнізда»

На 10-му виборчому окрузі двоє кандидатів у народні депутати Ігор Гузь (самовисуванець) та Назар Мисковець (висуванець від "Слуги народу") виявилися вихідцями з одного політичного гнізда "Народного фронту".

Про це інформує "ВолиньUA".

Так нардеп Ігор Гузь, який балотується як самовисуванець, досі значиться головою "Народного фронту" Яценюка на Волині. У 2014 році на хвилі популярності "Народного фронту" Гузь в'їхав до парламенту. Але дуже швидко відцурався від свого політичного кумира.

Інший кандидат, якого висунула партія "Слуга народу", Нараз Мисковець, був членом молодіжного крила "Народного фронту" Волині. Він навіть брав участь у спільному публічному заході в Нововолинську з Ігорем Гузем. Проте як і його старший колега тепер не згадує про своє політичне минуле.

Читайте також: «Слуга народу» оприлюднив своїх кандидатів на мажоритарних округах Волині

За даними джерел, є йомовірність того, що існують таємні домовленості між Гузем і партією "Слуга народу" щодо 19-го округу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити