image
 |  4 22 Квітня 2023 | 17:48

На адмінбудівлі селищної ради на Волині планують встановити сонячні панелі

31 березня 2023 року, відбулася зустріч з представниками EGAP, підрядниками та працівниками Любешівської селищної ради. Темою обговорення слугували технічні питання, які стосувалися встановлення сонячних панелей для забезпечення живлення від сонячного світла ЦНАПу, який знаходиться в адмінбудівлі селищної ради.

Про це пишуть на сайті Любешівської громади.

Саме за фінансової підтримки проєкту EGAP, партнером якого є наша громада, й планується встановити альтернативне джерело енергії. Це дозволить забезпечити живлення ЦНАПу з метою енергозбереження адміністративної будівлі .

В ході зустрічі було детально обговорено етапи реалізації даного проєкту. Також працівниками селищної ради були порушені питання потужності такої системи, її безпеки, надійності і довговічності.

Керівник Управління капітального будівництва, ЖКГ та комунальної власності Сергій Фесик та Світлана Кух - начальник одного з відділів зазначеного Управління, ознайомились з характеристиками обладнання для можливості оцінки його відповідності параметрам внутрішньої електромережі адмінбудівлі та надали детальне роз’яснення щодо стану конструкції даху, де планують встановити сонячні панелі, а також надали іншу необхідну підрядникам інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку в приватному секторі чоловіка спіймали "на гарячому" (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити