image
 |  0 20 Квітня 2021 | 16:55

На будівлях Волинської обласної лікарні встановлять захист від блискавок

КП "Волинська обласна клінічна лікарня" отримає 850 тисяч гривень на встановлення блискавкового захисту.

Таке рішення було ухвалене на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Так, на сесії обласної ради пропонується здійснити перерозподіл видатків у сфері охорони здоров'я. 850 тис. грн передбачено виділити на встановлення блискавкового захисту на об'єктах КП "Волинська обласна клінічна лікарня" Волинської обласної ради.

4 млн грн – на ремонт 1 та 3 поверхів неонатального корпусу колишньої обласної дитячої лікарні. 100 тис. грн планують спрямувати на облаштування палат для психічнохворих пацієнтів, яких перевезуть з Олицького замку. 1,1 млн грн виділять КП "Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр" Волинської обласної ради для встановлення протипожежної сигналізації та на облаштування палат для психічнохворих пацієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь «засвітилась» у масштабній схемі розкрадання лісу (ФОТО, ВІДЕО)

200 тис. грн пропонується передбачити КП "Волинський обласний госпіталь ветеранів війни" Волинської обласної ради на проведення зубопротезування ветеранам. А 300 тис. грн пропонується скерувати КП "Ковельська поліклініка" Волинської обласної ради на оновлення рентгенапарату.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити