image
 |  5 22 Листопада 2018 | 16:06

На бюджетній комісії Волинської облради відбулася сварка депутатів

Між депутатами під час засідання бюджетної комісії обласної ради відбулася сварка.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Керуючий справами Волинської облради Дмиро Дубняк вніс пропозицію щодо проведення аудиторської перевірки санаторію «Пролісок».

«Ми звернулися до бюджетної комісії щоб вона порекомендувала при розгляді бюджету на 2019 рік передбачити кошти для укладення договору про проведення незалежного аудиту», - заявив він.

Така пропозиція викликала бурхливу емоційну реакцію у депутата Людмили Кирди.

"Чому ви вчепилися до санаторію "Пролісок"? Хіба немає інших санаторіїв? Скільки коштує перевірка? В нас і так мало грошей у бюджеті, а ми будемо тратити їх на незрозумілі перевірки. Можна подумати, що інші санаторії працюють ідеально. Така увага до "Проліску", який працює успішно, є нездоровою. Це спланований хід", - емоційно висловилася Людмила Кирда.

Водночас депутат Михайло Імберовський звинуватив депутатку у нещирості.

"Ви коли були щирі? Зараз чи у 2017 році, коли витягли картку і не голосували за мій проект рішення про незалежний аудит. Чому ви обманюєте? Я вважаю, що нічого поганого в незалежній аудиторській перевірці немає. Я сумніваюсь, що така перевірка коштує 100 тисяч гривень", - зазначив Михайло Імберовський.

У підсумку депутати ухвалили нейтральне рішення і взяли до відома інформацію про проведення незалежної аудиторської перевірки санаторію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку Савченко хизується приватним бізнесом (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити