image
 |  0 2 Березня 2021 | 08:48

На чемпіонаті Волині з ловлі спінінгом перемогли pівненчанин та нетішинці (ФОТО)

На Волині завершився чемпіонат області з ловлі риби спінінгом із берега. Змагання відбулися 27 лютого на річці Стир.

Як розповів «Суспільному» організатор заходу Віталій Віжанський, до участі в командних змаганнях допускали трьох учасників.

Під час змагань берегову лінію поділили на три зони. Рибалки на кожному етапі займали по одному сектору у різних зонах. Учасники однієї команди ловили рибу в різних зонах. Серед залікової риби: окунь, щука, судак, головень, жерех, сом та форель.

У підсумку чемпіоном турніру в особистому заліку став Андрій Брановський із міста Сарни Рівненської області. Як повідомив сам переможець, нагороду здобув складно, оскільки на участь вплинула і погода, і пора року.

Командний кубок здобула команда «Нестримні» – Олександр Данилюк, Євген Крупник та Олександр Власюк – з міста Нетішин Хмельницької області.

У турнірі взяли участь спортсмени західної України з Червонограда, Сокаля, Нетішина, Рівного, Берестечка, Тернополя, Здолбунова, Городища тощо.

Наступним етапом спортивного заходу стане Кубок Волинської області, який відбудеться 7 березня.

Нагадаємо, на початку лютого команда волинських рибалок «Авто-Аптека» із Ковеля перемогла на відкритому кубку Рівненщини з підльодного лову риби на мормишку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хвилин 10 мучили»: на Волині руками витягли з-під льоду велетенську щуку (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити