image
 |  2 22 Лютого 2021 | 08:32

На Черкащині пацієнт перегриз крапельницю і напав на медиків швидкої

У Черкаській області чоловік, якого госпіталізували до лікарні, прийшов до тями в кареті швидкої допомоги і взявся гризти крапельницю, а згодом напав із кулаками на медиків.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Інцидент трапився 21 лютого в селі Старосілля Городищенського району, повідомила речниця Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірину Назарок.

За її словами, десь о 12-ій годині в неділю до селянина, котрий перебував без свідомості, викликали швидку медичну допомогу. На місці фельдшерка констатувала, що 40-річного пацієнта варто везти до лікарні.

В автомобілі швидкої, коли медикиня ставила крапельницю, пацієнт прийшов до тями. Зазначається, що спершу він перегриз крапельницю, а потім вискочив із автомобіля. Далі, лаючись, чоловік почав бити по швидкій і хотів вдарити фельдшерку.

За жінку заступився водій. Тоді пацієнт із погрозами розправи кинувся з кулаками до нього.

Медикам довелося викликати правоохоронців. На буйного пацієнта бригада швидкої меддопомоги також написала заяву до поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин з’ясовував стосунки з односельчанином у лісі з лопатою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити