image
 |  2 19 Листопада 2018 | 18:21

На Донеччині водій відмовився зупинити авто, поліцейські відкрили вогонь

На Донеччині, 18 листопада, особовий склад підрозділу Нацполіції "Київ", який діє у складі Об'єднаних сил, під час несення служби на одному з блокпостів, пострілами зупинив автомобіль марки "Лада-Калина", водій якого намагався здійснити наїзд на правоохоронців.

Про це у Facebook повідомила прес-служба ООС. 

Зазначається, що водій відмовився від проведення огляду транспортного засобу та розпочав рух в напрямку працівників поліції, чим створив загрозу їхньому життю та здоров’ю. 

"Старший зміни, старший лейтенант поліції Віталій Фокін, після неодноразового усного попередження та подальшого попереджувального пострілу вгору, застосував автоматичну зброю "АК-74" - здійснив 3 постріли по колесах транспортного засобу з метою його зупинки", - йдеться у повідомленні. 

В ООС розповіли, що внаслідок пошкодження лівого переднього колеса автомобіль було зупинено. Постраждалих серед поліцейських та цивільних осіб немає. 

Повідомляється, що громадянин П., який був за кермом авто, прямував з Макіївки Донецької області. 

Наразі правопорушника направлено на освідчення та доставлено до територіального підрозділу Нацполіції у місті Слов'янську. 

Як повідомив в.о. заступника Командувача об’єднаних сил з питань застосування сил і засобів Національної поліції України полковник поліції Сергій Кондрашенко, старшого лейтенанта поліції Віталія Фокіна, за рішучі дії, представлено до заохочення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити