image
 |  2 4 Березня 2022 | 19:53

На Донеччині затримали горе-окупантів, які застрягли в болоті

У Донецькій області затримали 2 військовослужбовців 2 мотострілецького батальйону 70 гвардійського мотострілецького полку ЗС Російської Федерації. Вони застрягли у болоті під час виконання "завдання"

Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі, передає Еспресо.TV.

"За даними слідства, 24 лютого 2022 року командир та механік-водій БМП-3 армії країни-агресора віком 36 та 29 років, на виконання злочинного наказу командування РФ, вирушили з Сімферопольського району АР Крим на територію, підконтрольну Україні", - пише пресслужба.

Окупанти отримали завдання виявляти блокпости й пункти дислокації військових України для продовження військової агресії.

Наразі здійснюється досудове розслідування (ч. 3 ст. 110 КК України). Також вирішується питання щодо повідомлення про підозру й обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, Служба безпеки України оприлюднила звернення полоненого окупанта РФ до його близьких, в якому він закликає не вірити російській пропаганді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Великобританії зробила пожертву для підтримки біженців з України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити