image
 |  2 10 Червня 2020 | 15:03

На дорогах України оновлюють інформаційні знаки

Укравтодор впроваджує запуск нової навігації на дорогах України. Серед іншого, проєкт передбачає встановлення нових дорожніх знаків.

На дорогах України оновлюють інформаційні знакиНа дорогах України оновлюють інформаційні знакиНа дорогах України оновлюють інформаційні знакиНа дорогах України оновлюють інформаційні знаки

На думку голови агентства Олександра Кубрака, це допоможе водіям краще орієнтуватися в місцевості і краще планувати маршрути.

На його думку, люди часто забувають, навіщо взагалі потрібні дорожні знаки. Між тим, ця інформація необхідна для планування маршрутів, попередження про можливі дорожні ускладнення та заборонені дії. Від якості та функціональності дорожніх знаків залежить безпека учасників дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні не вистачає лікарів-епідеміологів?

Очільник Укравтодору обіцяє зробити орієнтування в подорожах максимально комфортним і доступним.

"Плануємо активно співпрацювати із Національною поліцією України та запровадити нову навігацію на маршруті Київ - Дніпро (Н-31), Сіверськодонецьк - КПП Станиця Луганська, Київ - Знам'янка (Н-01) та багатьох інших маршрутах. Коли матимемо дослідне підтвердження ефективності нової системи навігації - поступово оновимо усю дорожню мережу", - пообіцяв чиновник.

Перші експериментальні оновлені дорожні знаки вже встановили на Львіщині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити