image
 |  0 12 Вересня 2023 | 16:16

На дорозі біля Луцька встановили камери

З метою попередження та протидією можливим загрозам інтересам держави, життю та здоров’ю громадян, забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації на території Луцької міської територіальної громади, продовжуємо здійснювати заходи по реалізації програми «Безпечне місто Луцьк».

Про це інформують на сторінці Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Наразі, надзвичайно актуальною є потреба моніторингу ситуації на дорогах Луцької міської територіальної громади для забезпечення оперативного реагування на аварії та ситуації, які можуть зашкодити життю та здоров’ю громадян, розкриття злочинів, пов’язаних із використанням автотранспорту, та отримання реальної інформації про дорожньо-транспортні події, оперативного відстеження маршруту руху транспортного засобу

Тому департаментом муніципальної варти встановлено дві додаткові камери відеонагляду на міжнародній трасі Е85, на складній транспортній розв’язці с. Озерце – с. Клепачів – с. Кульчин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку любителі спиртного хотіли поцупити міст (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити