image
 |  2 21 Березня 2020 | 14:09

На Євробаченні заборонили співати «Соловей» і Uno

На пісенному конкурсі Євробачення, який перенесли на 2021 рік через спалах коронавірусу в Європі, учасники не зможуть заспівати затверджені в 2020 році пісні.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Організатори заявили, що всі конкурсанти повинні написати нові треки. Таке рішення озвучила Європейська мовна спілка на офіційній сторінці Євробачення у Facebook.

Пісні, з якими представники національних відборів перемагали в 2020 році, не будуть допущені до конкурсу. Отже, українці Go_A не зможуть виконати свій хіт «Соловей», а росіяни Little Big – композицію Uno.

Навіть більше, країни-учасниці можуть змінити затвердженого для Євробачення-2020 конкурсанта й делегувати наступного року вже зовсім інших співаків.

Крім цього, організатори також наголосили, що творчість учасників, які мали виступити на Євробаченні у 2020 році, також не залишиться без уваги. Наразі вони думають над способом, як донести пісні нинішніх конкурсантів до глядачів у якихось нових формах.

Нагадаємо, Євробачення-2020 мало відбутися 12, 14 і 16 травня в місті Роттердам (Нідерланди).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня на ніч: «Gо_A - Соловей»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити