image
 |  14 4 Вересня 2019 | 23:01

На фонтан у Луцьку гроші є, а на ліфт у НРЦ – зась

1 вересня свято День знань, але не для всіх учнів та батьків. Через відсутність ліфта у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі мама однієї з учениць була змушена нести на візку сходами доньку, аби та змогла потрапила на перший урок.

Про це мама учениці, Надія Бруяка, написала у мережі Фейсбук. Через цей допис розгорілось бурхливе обговорення проблеми. Згодом цей пост видалили. Можливо через тиск на батьків дитини.

Видання «ВолиньPost» інформує, що Луцька міська влада планує облаштувати довгоочікуваний ліфт в НРЦ вже у жовтні місяці цього року. Хоча нагадаємо, що батьки учнів про це вже просять 4 роки.

Натомість міська влада надає пріорітети в облаштуванні фонтану в центрі міста, на що у бюджеті передбачили 14 мільйонів гривень. Натомість, облаштувати ліфт в НРЦ до початку навчального року не спромоглися. Хто його знає, можливо якби не жваве обговорення даної проблеми в соцмережі, батьки дітей з особливими потребами знову лишились на одинці зі своїми проблемами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити