image
 |  7 19 Листопада 2018 | 21:03

На Франківщині зіткнулись легковики та рейсовий автобус: є жертви (ФОТО)

Аварія сталася в м. Тисмениця, на Івано-Франківщині, сьогодні, 19 листопада, в обідню пору. ДТП за участю двох легкових автомобілів та рейсового  автобуса.

Про це пише Варта 1

За даними прес-служби НПУ у Франківській області, в машині і в автобусі перебували пасажири.  27-річний річний водій автомобіля «Daewoo Lanos» на заокругленій дорозі виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з рейсовим автобусом, сполученням «Івано-Франківськ-Кутище». При зіткненні добряче зачепило також автомобіль «Volkswagen Passat». 

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Daewoo Lanos», житель Тисмниці, загинув на місці. Водія та пасажира  рейсового автобуса, а також пасажира автомобіля «Daewoo Lanos» забрали до лікарні. 

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, – караються позбавленням волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого») ККУ. 

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху та обирати безпечну швидкість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: автівка з'їхала в кювет і перевернувлася, є постраждалі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити