image
 |  2 1 Жовтня 2021 | 10:26

На фронті - загострення: в ООС повідомили про втрати

30 вересня російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, зокрема із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У результаті ворожого обстрілу загинув український військовий, ще один – отримав вогнепальне поранення, звітує штаб ООС. Поранений воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров'я – середньої важкості.

"Біля Новотошківського у Попаснянському районі Луганської області окупанти здійснили прицільний обстріл українських позицій із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Кам'янки двічі гатили з артилерії калібру 122 мм та з мінометів забороненого 120-го калібру. Бойовики також здійснили обстріл у бік Попасної на Луганщині з автоматичних станкових гранатометів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії в будівлю влади кинули «Коктейль Молотова»: є постраждалі (ВІДЕО)

У напрямку Світлодарська Бахмутського району Донецької області противник застосував великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Неподалік Кримського Новоайдарського району Луганської області бойовики вели обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поблизу Павлополя Волноваського району Донеччини найманці двічі обстріляли наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Зі станкових протитанкових гранатометів різних систем ворог вів вогонь у бік Золотого-4 та Катеринівки Мар'їнського району Донецької області. А у бік Талаківки Маріупольського району Донеччини найманці гатили з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

На всі обстріли окупантів українські військові відкривали вогонь у відповідь. Сьогодні зранку порушень режиму припинення вогню не фіксували.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити