image
 |  0 24 Березня 2020 | 08:48

На «гарячу лінію» щодо коронавірусу в Нововолинську звернулося більше півсотні людей

За тиждень роботи телефону "гарячої лінії" з питань профілактики коронавірусної інфекції у Нововолинському Центрі первинної медико-санітарної допомоги сюди звернулося 52 громадянина.

Як повідомила головний лікар цієї медичної установи Ольга Попіка, серед них 88% – пацієнти, які не виїжджали за межі нашої країни, але мали ознаки гострих респіраторних захворювань.

4% від загальної кількості тих, хто звернувся на гарячу лінію, – громадяни, які повернулися з-за кордону. Вони цікавилися тим, як правильно дотримуватися режиму самоізоляції.

8% телефонували громадяни з приводу роз’яснень та надання інформаційно- довідкової інформації, зокрема, запитували про природу походження коронавірусу, основні його симптоми, чи потрібно носити маски тощо.

Відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення Нововолинської міської ради нагадує, що телефон «гарячої лінії» +380932579215 працює щоденно з 8.00 до 21.00 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині медики «швидкої» працюватимуть за новими інструкціями (ВІДЕО)

"Фахівці нададуть вам кваліфіковані консультації і поради та скажуть, як правильно діяти, коли є підозра на коронавірусну інфекцію.Пам"ятаймо, що наша безпека залежить від самосвідомості та мудрих рішень", – йдеться в повідомленні.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити