image
 |  2 5 Червня 2023 | 22:31

На головній автостанції Луцька знову засилля безхатьків, жебраків-циган та процвітає стихійна торгівля

На головній автостанції Луцька знову засилля безхатьків, жебраків-циган та процвітає стихійна торгівля продуктами на дорозі.

Про це йшла мова під час оперативної наради у міській раді, - пише ВолиньUA.

На ситуацію з безхатьками та особами ромської національності, які займаються жебрацтвом на території автостанції № 1, звернув увагу під час розширеної наради міський голова Ігор Поліщук. Він наголосив, що гості та лучани, які користуються послугами автовокзалу, скаржаться що не можуть спокійно і безпечно перебувати там, здійснювати посадку-висадку в автобуси, через вищезазначених осіб.

Ігор Поліщук закликав працівників департаменту муніципальної варти та поліції навести лад на автостанції. Він зауважив, що попередньо уже проводились відповідні відпрацювання і пасажири могли себе спокійно почувати. Нині негативна ситуація повторюється.

Також міський голова закликав навести лад зі стихійною торгівлею на території автостанції № 1. За його словами, громадяни торгують фактично на дорозі, якою їздять автобуси. Це ненормально, адже продукти лежать просто на землі, на них летить пил з-під коліс автотранспорту та вихлопні гази. Поруч є ринок, де люди можуть спокійно і безпечно продавати свою продукцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довгобуд на Волині: забудовник не виконав свої обов’язки вчасно

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити