image
 |  13 12 Вересня 2020 | 14:39

На горище до журналіста-розслідувача вдруге вдерлися невідомі

До будинку журналіста розслідувальної програми "Схеми" Михайла Ткача вночі 12 вересня проникли невідомі. Раніше у помешканні Ткача виявили ознаки встановлення пристрою для прослуховування.

Журналіст почув дивні звуки із горища, оскільки живе на останньому поверсі. Хоча напередодні люки на горище поліція опечатала скотчем через ймовірне прослуховування розслідувача. Про це Михайло Ткач написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Коли приїхали правоохоронці, вони виявили, що в одному з під'їздів були зірвані "пломби", через які міг проникнути невідомий. Проте, за словами адвоката Ткача Миколи Донєва, поліція на горищі нікого не знайшла.

Експертка візуально оглянула місце події та "на око" визначилася, що слідів вона ніяких не бачить. Чи цього достатньо щоб встановити, чи там хтось був. Мабуть, все-таки ні, – зазначив адвокат.

Донєв припустив, що невідомому вдалось до приїзду поліції швидко покинути горище. Команда "Схем" пов'язує інцидент із встановлення "прослушки" у помешканні Ткача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протоколи, які склала поліція – незаконні, усе оскаржимо в суді, – Сергій Надал

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити