image
 |  2 26 Травня 2020 | 20:40

На хабарях цього року в Україні затримали вже 37 працівників поліції, ще 5 – на збуті наркотиків

В Україні з початку поточного року на хабарях було затримано 37 працівників поліції.

Про це у відповіді на інформаційний запит кореспондента УНН повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

“За чотири місяці 2020 року в порядку статті 208 Кримінального кодексу України за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 368 ККУ України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою — ред.) затримано 37 працівників поліції”, - сказано у відповіді на запит.

Так, зокрема на Житомирщині на хабарі у 20 тисяч гривень затримали офіцера поліції, який за ці гроші обіцяв “не втручатися” у підприємницьку діяльність, пов’язану з перевезенням та складуванням лісопродукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевертні в пагонах: деталі зґвалтування жінки у поліцейському відділку

Окрім того, ще 5 поліцейських затримали в Україні з початку року на збуті наркотиків.

“За чотири місяці 2020 року в порядку статті 208 КПК України за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів — ред.), затримано 5 працівників поліції”, — сказано у відповіді на інший інформаційний запит кореспондента УНН з ДБР.

Нагадаємо, що в Мелітополі затримали поліцейського під час передачі наркотичних засобів третім особам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити