image
 |  79 8 Січня 2024 | 09:24

На Харківщині окупанти вдарили по промоб’єктах та у приватний дім

Російські війська вранці 8 січня завдали щонайменше 4 ударів по Харкову, а в місті Зміїв влучили в приватний будинок, є постраждалі в обох містах.

Про це повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов і міський голова Харкова Ігор Терехов.

"Цього ранку ворог бив по промисловим обʼєктам міста. Є пожежа та на даний момент одна постраждала жінка. Пожежу вже гасять наші рятівники, з пораненою працюють медики".

Синєгубов повідомив, що окупанти завдали мінімум 4 удари по Харкову. Тип озброєння встановлюється. Інформація оновлюється.

У м. Зміїв Чугуївського району зафіксоване влучання у приватний будинок. Медики надають допомогу двом постраждалим, за попередніми даними, під завалами перебувають ще дві людини.

У Змієві зафіксували два влучання РФ, розказав "Суспільному" міський голова Павло Голодніков. Він підтвердив, що під завалами будинку шукають двох людей.

"Ще три будинки пошкоджені – в одному будинку вибиті вікна, в іншому двоповерховому зняло дах. В останнє по місту влучання було

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити