image
 |  2 17 Січня 2019 | 20:56

На Херсонщині жінка застрелила односельчанина, який її домагався

Злочин стався в одному з сіл Голопристанського району. У поліцію зателефонував чоловік і розповів, що вистрілив у знайомого, який здійснив напад на його будинок.   

Про це пише Варта 1

Як зазначають у відділі комунікацй ГУ Нацполіції у Херсонській області, прибувши на місце події, слідчо-оперативна група Голопристанського відділення поліції виявила у кімнаті тіло 62-річного чоловіка, з пораненням в область серця. Заявник розповів, що загиблий є його знайомим і нібито він увірвався до нього в будинок, поводився агресивно, тому господар був змушений його застрелити.

Поліцейські опитали і заявника, і його 26-річну дружину, які були у стані алкогольного сп’яніння. Але їх свідчення різнилися, жінка сильно нервувала, а чоловік постійно плутався у своїх словах. Пізніше дружина заявника зізналася у скоєнні злочину. 

За словами жінки, того вечора до них в гості прийшов потерпілий з дружиною, яка пізніше залишила застілля і повернулася додому. Сам господар ліг спати, після чого гість почав домагатися жінку. Вона схопила пневматичну гвинтівку і зробила постріл у стіну, щоб відлякати гостя. Але це на нього не подіяло. Він нібито схопився за ствол рушниці і сам приставив до себе, провокуючи жінку і стверджуючи, що у неї забракне сміливості вистрілити. Але вона зробила постріл, після чого розбудила свого чоловіка і розповіла про скоєне. Господар вирішив взяти вину на себе і вигадав історію про напад. Поліцейські вилучили знаряддя злочину — пневматичну гвинтівку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловік через борги застрелив зятя та свата

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити