image
 |  0 2 Серпня 2018 | 15:36

На Іваничівщині молодь навчали, як стати успішними

1 серпня в Іваничівській районній філії Волинського  обласного  центру  зайнятості проведено семінар за сприянням тренінгової компанії «Вектор Успіху» для молодих шукачів роботи задля мотивування до особистісного розвитку аби бути успішним.
Про це повідомляє власкор «ВолиньUA» з посиланням на спыльноту ЦЗ у Фейсбук.
В ході заходу, тренер кожному приділила увагу, зазначивши при цьому, що саме особистість починає формуватися з першого дня народження. На цей процес впливає морально-психологічна атмосфера в родині, стиль та характер виховання, спосіб життя дитини.
Присутні одностайно підтримували думку, щодо індивідуальності кожного. Величезний вплив на розвиток особистості здійснює школа, ВУЗ. Особистість продовжує формуватися і розвиватися у трудовому колективі.
Самовиховання завжди відіграє величезну роль у формуванні характеру людини. Кожен мав можливість побачити себе в типовому портреті, який відповідає різним темпераментами таким, як: холерик, сангвінік, флегматик та меланхолік. Діагностика на темперамент допомогла учасникам краще зрозуміти себе з іншої сторони. Саме з тієї сторони з якої їх бачать сторонні люди.

Фахівець наголошувала, що найперша умова самореалізації людини-це можливість легко задовільняти свої елементарні потреби, що необхідні для підтримки свого фізичного існування. Адже, коли людина змушена всі сили віддавати лише на те, аби не померти з голоду або нагодувати дітей, то їм, звичайно, не до розвитку своїх здібностей. Мати вільний час – це беззаперечно означає бути вільним.
Людина, яка постійно змушена підкорятися чужим наказам, жити за однаковим для всіх «регламентом», немає можливостей для самореалізації. Тому, визначення для кожного певних прав і свобод та їх забезпечення-одна з найнеобхідніших умов самореалізації людини.

Варто зрозуміти, що найважливішими складовими психологічної діяльності людини є її якості. Їх розвиток у процесі професійного становлення призводить до формування професійно важливих якостей.
Таким чином, модель фахівця має бути динамічною: у ході формування професіонала повинні змінюватись окремі кваліфікаційні характеристики і зв’язок між ними.

Таким чином, можна зробити висновок, що кожна людина несе відповідальність за повноту своєї самореалізації. Бо реалізувати себе-означає не просто здійснити свої наміри й задуми, а хоча б якоюсь мірою виправдати ті надії, які покладалися на нас іншими.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Іваничівщині підготували класну кімнату за вимогами Нової Української Школи
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити