image
 |  0 29 Травня 2018 | 07:31

На Камінь-Каширщині облаштували Алею Слави пам’яті загиблого героя АТО (ФОТО)

При сільській школі працівники ДП «Камінь-Каширськагроліс» допомогли облаштувати Алею Слави, присвячену загиблому героєві АТО.
Про це 29 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.
Алею Слави, присвячену пам’яті загиблого героя АТО, земляка Сергія Приймака, при загальноосвітній школі села Полиці облаштували учні шкільного лісництва спільно з працівниками державного підприємства «Камінь-Каширськагроліс». Вдячними руками дорослих і дітей тут висаджені декоративні кущі, квіти. Доріжку до затишної альтанки – своєрідного місця відпочинку – викладено бруківкою.

Стрічку з нагоди відкриття пам’ятного куточка було перерізано під час свята останнього дзвоника. На гарну подію прибув директор підприємства Олександр Грицай. Він мовив вітальне слово в адресу педагогічного колективу школи в особі директора Романа Прокопчука за розуміння і підтримку екологічного напрямку серед учнів села і подарував шкільному колективові для щоденних потреб  сучасний телевізор. А школярам, активним членам шкільного лісництва, Олександр Анатолійович побажав гарного творчого та змістовного відпочинку в обов’язковому поєднанні з бережливим ставленням до навколишньої природи, лісу.
На святковій лінійці лісівники нагородили переможців районного конкурсу малюнків на тему «Людина і ліс». В якості призів діти отримали грамоти підприємства  та, звісно, грошові премії.
  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити